FAT PHILLS ALMERE

FAT PHILLS ALMERE Fattest in town!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 313 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fat Phills Almere. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 16:39 Really nice food but the pictures are very deceiving. The portions are not very big so it was quite expensive.
14 mei 2022 om 20:51 Top top top
7 mei 2022 om 10:54 Sinds lange tijd weer besteld. Helaas een half uurtje later bezorgd. En deze keer een stuk minder aan eten dan wij van jullie gewend zijn. Maar desalniettemin heerlijk genoten!
23 apr 2022 om 20:51 Heerlijke burger en patat. Voor herhaling vatbaar! Bezorging ook supersnel en top!!
17 apr 2022 om 20:04 Het eten was heerlijk echter heb ik me bestelling te laat gekregen heb voor 1800 en kreeg 1830 ik hun gebeld en kreeg te horen dat de bezorger van thuisbezorgd zelf er nog niet was genaams robin hij was erg traag ik had niet voor niks 1800besteld
12 apr 2022 om 18:53 Echt lekker
31 mrt 2022 om 20:23 Thank you
21 mrt 2022 om 19:27 Eten was lekker ondanks dat het wat aan de koude kant was.
6 mrt 2022 om 16:34 Its getting really bad food ill give it a 2* delivery never on time this is the last time i wil order i would not order again its a pitty
6 mrt 2022 om 8:35 Burger was gewoon nat. Zondr van het geld. Al die keren hier voor heerlijk gegeten. Maar nu totaal niet.
28 feb 2022 om 22:20 Eigenlijk nul sterren. Pas verkeerd afgeleverd. Dan oud, koud en dus walgelijk eten. We hebben het weggegooid. Organiseer uw zaak beter!
15 feb 2022 om 20:54 Wij hebben bijna 1.5 uur op ons eten moeten wachten. Wel zonde want was niet zo heel warm meer. Verder heerlijk gegeten. Erg vullend!!